Saturday, January 31, 2009

..::MUSIM TAG::..

Jika tak ada idea mahu kemaskini blog, menjawab tag adalah salah satu caranya. Dan kebetulan saya ada banyak tag yang belum dijawab. Sehinggakan saya rasa Mya sudah tak mahu tag saya kerana dalam banyak tag yang diberi, baru satu saya jawab.

Kali ni saya ambil peluang untuk jawab tag dari Ernie dulu. Sebab ia agak mudah. Oh, ini ialah entry berjadual. Jadi apa yang saya jawab adalah berdasarkan perkara semasa ia ditaip, bukan sewaktu ia dipaparkan.

1. Do you think U are hot?
Tidak sama sekali. Sebab setakat ini belum ada lagi sesiapa yang berpeluh-peluh jika berjumpa dengan saya.

2. Upload a favorite picture of U



3. Why do you like this pic
Saya suka gambar ini kerana ia penuh dengan perasaan.

4. When was the last time U ate pizza?
Tak ingat. Sangat lama.

5. The last song u listen too
Dusta Berkalang - Aiman

6. What are you doing right now beside this?
Tulis setiap apa yang saya belanja dalam buku nota.

7. What name you prefer besides yours
Saya suka nama saya.

8. People to tag
Saya namakan 3 orang
i. Syeka-Sweetheart
ii. Tasik Merah
iii. Kehelan

14 comments:

Anonymous said...

aku pun suka gambar niiiiii

Kehelan said...

suka gak tgk gmbo tuh...
tu cam cik puan daun kan??

kak... mmg akak nih teliti laa... setiap perbelanjaan dicatat... bagus!!

tp... knp sy kena tagged gak??? huhuhhu...

mugiwara said...

tulis perbelanjaan dalam buku nota. dulu saja yang rajin. sekarang tak. pasal selalu overbudget. bila tak buat, boleh pula simpan. sikit sikit.

paiseh said...

tu gambar lu orang tengah baring2 kat surau eh? ngulor??

madulebah said...

CIK ANON :
Tengok la sapa watak-watak dalam gambar tu kan

KEHELAN :
A'ah tu gambar pengantin dengan para MOH.

Awak bertuah la sebab akak jarang nak tag orang.. ahaks

MUGIWARA :
Saya tak ada had untuk berbelanja. Tulis tu untuk pantau aliran tunai. Saya menyimpan dalam tabung.

PAISEH :
Watak dalam gambar tu bukan rakan sekerja jadi tak ada istilah mengular, baring-baring dalam surau bersama-sama

cik puan daun said...

aku suka gambar ni gaks.. walaupun sumer penat.. tetiba teringat kenangan lalu plak.. :)

madulebah said...

DAUN :
He he he..

Kenangan yang akan kekal terpahat dalam ingatan..

Cheewaah!!

sweetheart said...

oh..saya di tag..
sy seorang yg mls menjawab tag
tp nk hapdet blog punya pasal
sy nk buat..
tq tq tq

tasikmerah said...

ni yg aku berdebor nak jawab tag nih... hahaha...


.

j.e.j.a.r.i. said...

kak..kalau org nak tag jugak boleh tak? tapi bukan tag utk akak jwb. buat masa skrg ni hanya utk akak add link org. kalau sudi.

oh ya. saya telah kembali berblog. eheh.

anda telah di-link.

[faizah @ pa'e yg anda kenali]

madulebah said...

SWEETHEART :
Alaa akak pun malas sebenarnya nak jawab tag. Tapi kadang-kadang nak suka-suka.. buat kan aje lah

TASIK :
Mana lagi berdebar dengan nak nikah?

Ha ha ha

FAIZAH :
Woh!! hokeh-hokeh..

eh mana pegi?? dah pindah luar negeri ek?

he he he

Mya said...

ya ya ya. kami kurang rajin nak tag hangpa lagi. sebab hangpa lambat jawab... jgn marah aaa...

j.e.j.a.r.i. said...

eheh...bilo maso lak den poie luar nogori. apply pun tak, kak oii. hahaha. belum terbuka hati nk apply. esok lusa taktau la

madulebah said...

MYA :
Ahaha.. tak marah.. kami sedar diri ini siapa.

FAIZAH :
Ooo.. he he he.. akak dah bertahun nak apply tapi tak juga hantar borang