Wednesday, January 21, 2009

..::JERUNG ANGGAP DAGING MANUSIA TAK SEDAP::..

Hari ini. Saya rasa seperti mahu makan orang.

Dan. Saya benci pegawai yang SUKA SANGAT tukar nombor telefon.

8 comments:

asuHara sU said...

dan saya sangat benci menjawap panggilan telefon. eheheh

tasikmerah said...

aku baru je jawab 1 panggilan telefon. aku kata hello, dia kata hah!. aku kata hello, dia kata hah!.

bungol!

ha ha.

cik puan daun said...

senang sangat nak beli pack sim. tu la psl.

madulebah said...

ASUHARA :
Habis tu, telefon di bilik tak berjawab, kita cari la kat hp lak. Mana la tahu baru on the way ke pejabat ke atau dok melepak kat cafe ke

TASIK :
Siapa yang ada masalah pendengaran?

DAUN :
A'ah la.

Budak darjah 3 pun boleh beli

tasikmerah said...

dia tak ada masalah pendengaran pun tp tak ada etika bercakap telefon. dia yg telefon aku patut dia la hello dulu. dah dia tak hello. aku hello lah. ada ke jawab hah, hah.

sila jgn nk kata aku yg pekak ye... hehehehe...

.

Encik aku said...

sentiasalah berpikiran positif ..
mungkin ada sbb kita nak tukar no pon..

saudagar gaRAM.. said...

kawan gua ada 3 henpon..
setiap satu untuk awek yang berbeza..


henpon dia kalo gadai tiga tiga pon blom tentu dapat henpon kamera..



dia kata yang penting sim card

madulebah said...

TASIK :
Ada la tu silap kat mana-mana.

ha ha ha

ENCIK AKU :
Wah!! Kamu sudah ada blog.

Memang ada sebab. Tapi sila lah maklumkan pertukaran berkenaan.

GARAM :
Ha ha ha... Betul gak..

Tapi cam keji je..