Tuesday, January 20, 2009

..::AWAS!! ANDA DIPERHATIKAN::..

Di ruang pejabat saya. Cuma ada tak sampai 10 orang. Bilik saya terletak di ruang paling hujung. Penjuru. Tersembunyi. Sunyi. Privacy. Saya suka suasana ini.

Namun, pada masa akan datang. Nampak gayanya saya perlu lebih tertib dan menjaga perlakuan. Tidak boleh kor*ek sana sini. Betulkan yang terselit atau terpulas. Sebarangan.

Apa tidaknya, tiba-tiba saya ternampak ada aksesori baru di atas pintu bilik saya. Alamak ngerinya.



Tapi. Setelah diteliti. Didapati bawaha pandangan itu cuma untuk bahagian luar bilik saya saja. Di dalam bilik, saya masih boleh buat sesuka hati.

Ha ha ha.

9 comments:

tasikmerah said...

ya. sila betulkan apa2 yg perlu dia dalam bilik ye...

:)

Anonymous said...

adakah ini bermakna i tak boleh bebas2 lepak2 di ofis you lagi?

-ika-

tentangseseorang said...

mesti bos akak kata...ini staff tak efisyen...

larikkkkk

madulebah said...

TASIK :
Ha ha ha..

IKA :
Uiksh lagi boleh.. sebab kat ofis I sekarang ada tak sampai 10 orang.. dulu ada ramai..

Camera tu untuk memerhati pencuri dan pencuri masa

ha ha ha

ADY :
Sila semak saya sebelum mengeluarkan apa-apa pernyataan.

Harap maklum

Anuar Manshor said...

Ada barangan berjuta-juta di pejabat ya?

paiseh said...

dummy je tuh kut.. apa mau risau..
tak caya try lu buat lagak misteri sket..kalu tak kecoh opis lu kompom laa tu..

madulebah said...

ANUAR :
Aset pejabat jika dikumpul semua dan dinilai memang boleh cecah juta-juta, kan?

PAISEH :
Jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri..

ayobkelubi said...

uihhhhsss..ada bilik sendiri tu!

Anonymous said...

yeay! ofis nida best, duduk lama2 baca sokkabar pun best!

boss nida pun best!

-ika-