Tuesday, April 21, 2009

Pada saat saya ingin dan perlu tidur tetapi mata tidak mahu terlelap tiba-tiba saya terima sms daripada seorang kawan yang jauh berbunyi "salah satu tanda keberkatan wanita ialah cepat perkahwinannya dan cepat pula kehamilannya dan ringan maharnya (mas kahwin)" lalu saya jadi keliru.

15 comments:

mrsazi said...

saya juga keliru :(

asuHara sU said...

atashimo! ( saya pong!)

Cik Jah said...

ke dia salah hantar?????

madulebah said...

MRSAZI :Macam ok sebenarnya berkogsi sesuatu perkara sebegitu kan. Tapi yang keliru tu sms dihantar oleh kawan yg jauh dan masa sms tu dihantar.

I dah excited la ingat ada orang hantar sms ucap goodnite ke.. Ha ha ha

ASUHARA :Awak ni peminat saya eh?? Terima kasih sebab pagi-pagi lagi dah masuk blog saya..

Ha ha ha.. relevan kah?

CIK JAH :Ahaha.. aku dengan baik hati terima sms nya itu..

tasikmerah said...

aku pun keliru...


nida sayanggggggggg.... tolong dapatkan aku kacip bulih tak...? hehehehehe....



.

Amy Z! said...

sharing is caring whattt...

time tak kena yg moskel tu. haha.

madulebah said...

TASIK :Ko dah ada semua tu. Tak payah nak keliru-keliru dah.

Kacip, pinang, kapur, sireh semua aku bagi kat ko nanti

AMYZ :Ha ha.. Memang caring sangat la kan kalau time tu baru nak sms..

Kehelan said...

dh baca entry akak nih mlm td... baru skrg rasa nak komen..

ada jugak yg bg kat sy hadis nih... tp sy bg ayat surah al-baqarah... laa yukallifullahu nafsan illaa wus'ahaa... Allah takkan memberatkan sesorg itu dgn sesuatu yg dia tidak mampu...

kita blum mampu utk berkahwin!

relevan tak?

tentangseseorang said...

musykil musykil...kalau yg mas kawen tuh tak keliru lah....unless org tuh nak masuk minang tak?

madulebah said...

KEHELAN :Hmm relevan jugak

ADY :Yang sms tu kawan perempuan..

sufanasrin said...

ada main kuiz facebook pasal brapa nilai hantaran kot..?

sinaganaga said...

ha ha

madulebah said...

ARIN :Ha ha ha.. Mungkin jugak.

Kuiz-kuiz dalam FB tu cam kelakar pun ada.

NAGA :Ha ha (juga)

ilya syafeena said...

btol ke? kalau camtu nak kahwin cepat lahh

madulebah said...

ILYA :Kalau dah sampai waktunya, elok dipercepatkan.

InsyaAllah