Monday, April 20, 2009

..::BELUM BUAT LAGI::..

Di Pesta Buku. PWTC. Seperti tahun-tahun sebelum ini.

"Anak akak paling kecil umur berapa?"

"Kak long ada anak bawah umur 6 tahun?"

"Akak ada berapa orang anak?"


Saya. Malas mahu panjang cerita.

"Saya belum buat anak lagi."

Puas hati.

13 comments:

tasikmerah said...

aku yg dh ada ank ni pun malas nk layan. ha ha.

gila ramai org hr sabtu hr tu... rasa nk bertumbuk pun adah. ha ha.


.

Amy Z! said...

hahaha.

promoter buku budak-budak mmg ramai di situ~ :)

asuHara sU said...

bila nak buat? ahak!

Nikotin said...

heheh, cepatlah buat.

madulebah said...

TASIK :Kengkadang memang nak marah je.

Aku ni ada rupa orang yang dah beranak berderet2 ke?

AMYZ :Satu lagi promoter Linguaphone..

ha ha ha

ASUHARA :Nanti dah sampai masa, buat lah. Ahaks!

NIKOTIN :Wah gayanya macam senang je ek?

awan said...

ha ha ha...

aku pun nak belajar jawab macam itu juga. sebab soalan yang lebih kurang sama selalu diajukan kat aku....

Kehelan said...

diorg tuh sumer rabun la kak...

madulebah said...

AWAN :Jiwa kena kental..

ahaks

KEHELAN :Itu lah.. nak je akak bagi speck akak kat diaorang..

Amy Z! said...

ah.. linguaphone memang membuat aku tensi!

they are not sell books camne terlepas kat pesta buku tu?

hahahaha.

paiseh said...

suami dah buat??

hahahahhaa..!!

madulebah said...

AMYZ :Katanya itu kan produk pendidikan..

hik hik hik

PAISEH :Suami tu anugerah daripada Allah

@LiYaNNuaR said...

hohoho... aku pon sentappp gak bila ditanya begitu... nak pulak siap sebut macik lagikkkk... tua sgt kah aku ni??? wakakaka...

jalan dgn adik bongsu aku lagi syokkk... sumer pon aspect dia anak aku.. ceyyy... takpa la... takda rezeki lg...

madulebah said...

LIYA :Aku tak kisah sebenarnya sebab anak-anak saudara aku pun gamaknya sebaya depa..

Tapi, logik-logik la kan.. kat tempat awam panggei la orang tu kakak :p.. cam kat pejabat, orang tu tua cam mak kita pun kita panggei kakak.. ha ha ha