Wednesday, April 01, 2009

Akan datang menemui anda April ini.

Tapi stok saya sudah habis ditempah.



Jadi, jika mahu anda boleh hubungi penulis lain yang sama-sama berkolaborasi dengan saya.


Wani - http://www.waniardy.com
Ili Syazwani - http://ilisyazwani.blogspot.com
Alina Abdullah - http://alinaabdullah.wordpress.com
Wahida - http://pergimainjauhjauh.blogspot.com
Daun - http://cikdaun.blogspot.com
Jebon - http://jebonisme.blogspot.com
Dila Raden - http://profanitikarut.blogspot.com
Mimi Halim - http://hanahanafleur.blogspot.com
Azie - http://miszazie.blogspot.com

Sokonglah barangan buatan Malaysia!!

22 comments:

tasikmerah said...

aku punya macam biasa la yek. jgn suruh posmen datang naik basikal ok! he he.


.

madulebah said...

TASIK :
Ha ha ha..

Weh yang haritu bukan salah aku tau. Salah posmen

jajazuzu said...

nak jugak!! nanti ai email yer...

Mya said...

kami mau jugak!!

madulebah said...

JAJAZUZU :
Baiklah

MYA :
Mesti hangpa tertarik sebab pinky2 tu kan?

Ahaks

Ron97 said...

ish..
lama tak join GT ni..
rindulah..

haidatul_s_h said...

salam..

saya pun nak jugak :) nanti saya emel ye..

selama ni sy jadi pembaca senyap je. kerana nak jugak buku ni, sy pun bersuara akhirnya.. hehe.. takpe kan kan kan?

madulebah said...

RON97 :
Hang bz dengan fotografi sekarang ni

HAIDATUL :
Salam..

Ahahaha.. boleh.. boleh.. xde masalah..

asuHara sU said...

nak jugak. nak jugak. GT lipas dah ada, nak cupcake pulak!

Hannah Sullivan said...

macam menarik..kamu ada menulis di dalamnya kah?

aku said...

aku nak satu ,,

mugiwara said...

nmpk mnyelerakan~
nyum...nyum...

mugiwara said...
This comment has been removed by a blog administrator.
@LiYaNNuaR said...

nak nakkkk jugakkk

alladiin said...

semuanya kaler pink, tuk pompuan je ke...?

漢美女 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Wani Ardy said...

saya link-kan awak dalam weblog saya, bawah geng perempuan simpanan (books). harap tak kisah. :)

dara said...

terima kasih sudi...
saya yg minta sign kakak di silverfish...
perempuan simpanan dah ada kt peti simpanan buku saya...=)

madulebah said...

WANI ARDY :
Eh, saya pun dah link-kan awak, tanpa diberitahu. Hik hik hik..

Thanks. Hari Sabtu haritu.

DARA :
Alahai, yang mana satu ya.

Maafkan kakak kerana kurang perasaan haritu.

hEr namE is diEla said...

nida,
i nak satu.

madulebah said...

HER NAME :
Sila email i ye.

jajazuzu said...

PS dah smpai baru sat tadi.

eksaited!