Friday, April 17, 2009

Bermula 17 - 27 April 2009 saya akan berada di PWTC sempena Pesta Buku Antarabangsa 2009

Kepada peminat-peminat buku. Jangan lepaskan peluang ini.

Jumpa di sana!!

7 comments:

kemat said...

wah..tiap-tiap hari ker ada kat sana..rajinnya

saya datang hari last jer.. ada yang menarikh khabarkan

puanstoberi said...

cikmadu lebah ada kat sana hehari ek?? sy nak pi kut ahad nati. Eh, opis sy pun ada join..sama ke booth dia??

Kehelan said...

salam... akak! bestnya ramai org bleh pi sana...

sy tak dpt pi... sabtu ahad kelas tak abis2 lg!! huhuhhu

paiseh said...

kepada peminat buku ke peminat 'aku' tu??
hahahahhaa..!!

madulebah said...

KEMAT :Weh lama kau menghilang sejak jadi ayah ni ek.

he he he..

Sudah kerja kena la rajin..

PUANSTOBERI :Ada hari-hari. Tapi ikut giliran.

A'ah booth sebelah-menyebelah je.

KEHELAN :Salam. Rugilah camtu..

PAISEH :Kalau peminat aku pun apa salahnya, kan? Hik hik hik

sufanasrin said...

best nyer duduk dalam buku byk2...

madulebah said...

ARIN :Memang best. Lagi best kalau duit ada banyak.. ha ha ha