Tuesday, March 24, 2009

..::TREND::..

Seperti kata Nett, ini trend masa kini. Ada entry yang punya kata laluan.



Tapi, seperti kebiasaan selalu disebut-sebut kebanyakan orang.

"Blog aku, suka hati aku lah!"

7 comments:

Mya said...

gila glamour konsepnya.. huh! -hari ini kami amat geram -

ayobkelubi said...

eeiiii,bencik tau ada password bagai ni..

tasikmerah said...

mmg nk kena cubit ponggong!


.

madulebah said...

MYA :
Kehidupan artis macam tu la..

AYOB :
Ha ha ha.. memang benci kalau masuk satu-satu blog tu, tetiba ada password. Dan, kita tak tahu apa passwordnya.

Sentap tau. Padahal kita ni pembaca setia.

TASIK :
Nak password sila YM/email aku.

Ha ha ha

kosong said...

entahnya nak paswed2
mencik tau

kosong said...

oh lupa plak nak tambah :

hahahha

madulebah said...

NETT :
Ha ha ha..