Monday, March 02, 2009

..::SEKELIP MATA KAU BERUBAH::..

Selama ini saya cukup berpegang teguh kepada pendirian. Tapi, sejak akhir-akhir ini pendirian saya itu mula goyah. Sedikit demi sedikit.

Keinginan untuk menjelajah ke serata dunia telah membuatkan saya seakan-akan mengkhianati diri sendiri.

Dan. Saya mula rasa mahu memohon kad kredit.

6 comments:

adik nett said...

kakak nida,

mulakan langkah dan mengembaralah ke seluruh dunia.

U never regret then.

;-)

Ron97 said...

apply jer kat 7e
kad kredit prepaid..
kad kredit jugak
hahahaha

paiseh said...

ni gua nak bagi warning. kalu lu dah apply nnti.. ada laa setan2 duk telepun offer itu-ini. jangan layan. kalu bulih tulun marahkan utk gua.

gua dah kena tipu 400 duit.

madulebah said...

ADIK NETT :
He he he..

Tapi Kakak Nida akan Zoom Malaysia dulu.

Tunggu kedatangan Kakak Nida di Sarawak ya

RON97 :
Tak faham.

PAISEH :
InsyaAllah. Gua akan cuba kuatkan iman.

tasikmerah said...

apply je nida... :)

Kehelan said...

jangan!!!

sy pun pernah kena tipu 400 inggit...