Thursday, August 28, 2008

..::TERAPI JIWA::..


Beg Baru Saya
Originally uploaded by madulebah
Bagi perempuan. Seperti aku. Membeli belah itu memberi satu ketenangan dan kepuasan.

Jika mampu. Apa salahnya. Tak ada tunai di tangan, tenyeh saja bankcard. Dengan syarat di dalam bank itu ada wangnya.

Mudah kan?

11 comments:

tasikmerah said...

next n3 sila paparkan koleksi handbag yg kamu ada. aku syak mau 3, 4 kali aku nk kena skroll ke bwh br habis 1 n3.

asuhara said...

handbag baru mu itu buat aku terkenangkan kek lapis. ops jgn marah, aura pose dah membara nih!

cik puan daun said...

nampak sporty..

Aku sudah janji dengan nuar yang x akan beli handbag selama 6 bulan.. habis curfew adalah pada bulan 12 karang..

lambat lagi.. sekarang nih.. utk elakkan daripada leleyyy.. aku tidak pergi window shopping.. (sbb tak larat ponnn)

madulebah said...

TASIK :
Ha ha ha..

Tak payah la.. Nanti orang kata aku nak menunjuk pula..

ASUHARA :
Ahaks..

Baru terperasan juga.. nampak sweet kan?

DAUN :
Aku pun kena tahan juga keinginan. Sebab nanti-nanti takut tak boleh demand.

Ha ha ha..

Lepas dah ada anak, kau dah ada 'handbag' lain pula..

@LiYaNNuaR said...

erk, tu loceng ke ek??? yang dua bijik tuh ek??? hahaha...

sori aku makin kerabunan sekarang...

ad3ck said...

ku pong tetiba rase nak shopping ehehe.

tentangseseorang said...

owhhh terapi yang berkesan jika keluar poket sendiri. tapi sangat tidak berkesan sekiranya keluar dari poket org lain. ehehehehe...utk tuan punya handbag mungkin berkesan. tapi untuk org yg naik ketaq tangan nak keluarkan duit tuh...mungkin mengalami mimpi ngeri. ahahahahahaha

madulebah said...

LIYA :
Itu batu ladung. Ha ha ha..

Beratnya saja sudah 1/2 kilo. Belum campur isi beg lagi.

ADECK :
Sekarang memang tengah megasale

ADY :
Akak tak ada sumber kewangan lain, melainkan duit poket sendiri sahaja.

Tapi, kalau pun ada. Dia tak perlu risau atau terketar-ketar. Akak cuma nak dia belikan cincin. Itu saja.

ha ha ha..

pa'e said...

yeah!
shopping was a good therapy for us!!!

Amy Z! said...

Aku sibuk shopping gak beb. Tapi tak boleh dipakai lagi. Asik jeling-jeling je. Sabar la menunggu. Haha. *wink*

madulebah said...

FAIZAH :
Tapi kena tengok RM nya juga

AMYZ :
Rugi la kau!! ha ha ha