Thursday, August 14, 2008

..::KEHILANGAN::..

Minggu ni. Aku mengalami 2 kali kehilangan.

Hari Sabtu lepas. Aku kehilangan kunci kereta.

Pagi ni pula. Aku kehilangan eye drops.

Kedua-duanya adalah benda penting yang aku cuma simpan dalam beg tangan. Tidak di tempat lain.

Kalau kawan-kawan rapat aku. Terutamanya Cik Puan Daun, tentu tak percaya aku akan mengalami kehilangan seperti itu. Kerana katanya, aku adalah seorang yang very-the-organized-person.

Oh. Tak perlu risau. Aku dah jumpa di mana sebenarnya kunci kereta itu. Ha ha ha. Allah hijabkan pandangan aku. Walaupun, aku dah cari di tempat berkenaan.

Eye drops pula aku dah beli yang baru masa singgah isi minyak pagi tadi. Aku PALING dan SANGAT sensitif dengan virus sakit mata. Jadi, eye drops perlu ada setiap masa.

Dan. Aku perlukan sedikit ruang.

8 comments:

cik puan daun said...

you tak nak i harrass2 u kat YM lagi ke? ok laa.. i bagi u ruang.. :P

tasikmerah said...

err... tak nak komen lah... takut u tak cukup ruang.. :p

madulebah said...

DAUN :
Dengan U, I rela aje..

Ahaks..

TASIK :
Tak cukup ruang ke, atau ruang yang sedia ada ni kosong tak terisi?

Ha ha ha

Amy Z! said...

Errr.. terapi emosi? Kasut? Beg? Hihi. :)

org.sepi said...

ruang rindu?

blue_cherry said...

sya nak kacau ruang boleh?

ok, Dah.

he he

madulebah said...

AMYZ :
Ha ha ha. Terapi itu dilarang sama sekali.

Lagipun, aku baru je beli bagpack. Lagi.

ha ha ha

SEPI :
Rindu pada yang ntah sudi atau tidak.

CHERRY :
Ruang kosong masih banyak

@LiYaNNuaR said...

heyy... wats up??? hehehe... aku juga kehilangan... kehilanganmu di mataku... owhhh... aku juga perlukan eye drop... nak pegi beli kejap...