Friday, August 01, 2008

..::MUDAH, KAN?::..

Boss aku. Dapat jemputan untuk World Drums Festival 2008. Esok. Di Dataran Merdeka.

Aku. Bagitahu dia. Kad jemputan kena bawa sama. Untuk mudah nanti ditunjukkan tempat duduk.

Boss aku kata. Kalau diaorang tak bagi tempat duduk, dia balik rumah saja. Apa susah.

Kalau semua boss macam ni, mudah kan. Ha ha ha.

8 comments:

Tokyo BLUE said...

saya nk jadi bos itu

Ron97 said...

selalunya kalau tahap boss hang,
diorang kasi duk dlm block tagging jer

madulebah said...

TOKYOBLUE :
Kalau macam tu kena jadi boss saya dulu lah.

Ha ha ha

RON97 :
A'ah. Block tagging VIP

Tok Rimau said...

Benci la majlis2 yg membezakan kerusi VIP dgn kerusi orang kebanyakan. Tak demokratik.

cik puan daun said...

kalau customer aku mcm boss ko kan senang

tasikmerah said...

aku suka la boss ko tu nida...

madulebah said...

TOK R :
Kita di akar umbi ni belajar dari pucuk pimpinan.

DAUN :
Ha ha ha.. Kami pun guna barangan company kau. Kira customer lah kan

TASIK :
Nanti aku ajak dia datang MASKARA.

Haih!!

rudy bluehikari said...

samalah saya, kalu dpt jemputan kerusi tak disediakan...saya melilau saja duduk memana. awtak demand. kalau penuh, lagik sy suka terus balik layan mamak dgn kwn2 y kita sukeee... pening PA saya.