Tuesday, August 05, 2008

..::HOBI!!::..


Hobi!!
Originally uploaded by madulebah

10 comments:

books4sale said...

aku suka amik gambar random.

budak yang suka vandalism ni bukan saja vandalise tembok tapi bahasa juga

KAKTINY said...

haru betul kalau ada hobi yang tak sepatutnye..

madulebah said...

IKA
Aku pun suka.

Tapi kalau dapat camera best lagi la best. Ha ha ha.

Aku perasan tulisan tu macam baru je. Sebab hari-hari aku lalu tak nampak pulak

KAK TINY :
Zaman sekarang macam-macam ada kak.

tasikmerah said...

gatal tangan~

kemat said...

aku syak vadalism tu nama orang... dia espresi cintanya kat situ..

madulebah said...

TASIK :
Kat tandas lagi banyak conteng.

KEMAT :
Ha ha ha..

Aku dah terbayang muka Rajnikand

@LiYaNNuaR said...

nidaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

madulebah said...

LIYA :
Wow!! mana jumpa blog aku ni??

Tokyo BLUE said...

or kak madu suke vandalism.. hehe

@LiYaNNuaR said...

weiii... aku jumpe blog hang kat blog mya la.. hikhikhik.. sgt kicik je dunia nih... agagagagagaggg