Friday, June 19, 2009

..::TOK RIMAU::..



"Bila rindukan i, u peluklah patung rimau ni."

9 comments:

Tok Rimau said...

Bukan patung la. Ini ACTION FIGURE limited edition. Ha ha ha. 100 wanita terpilih sahaja yang memilikinya. Ingat. ACTION FIGURE Tok Rimau.

mugiwara said...

btol tok rimau cakap begitu?
ada pasang built-in camera tak kt situ?
haha~

er...tok rimau life action pun mmg takde misai cam action figure dia ek?

Cik Jah said...

comei...

madulebah said...

TOK RIMAU :
Eh, macam mana boleh 100 wanita terpilih ni?? Ingatkan I sorang aje yang dapat.

MUGIWARA :
A'ah memang xde misai pun.

Owh confirm xde camera sebab masa dapat elok dalam plastik lagi

CIK JAH :
Rimau memang selalunya comei.

nizamsani said...

patung ni,
ada parut besar di muka.

tasikmerah said...

tok, ai pun nak ok!

he he.

:p

madulebah said...

NIZAMSANI :
Katanya action figure, bukan patung.

Parut tu tanda ganas. Hik hik hik.. Baru la macho

TASIK :
Weh ko dah ada yang lain, kan? Ahaks

ezham said...

kat mata dia tu ada kamera tu. stakat plastik balut tu leh seal balik tu. wakakakakakakaka/

madulebah said...

EZHAM :
Ha ha ha.. ko buat aku terasa ngeri saja