Thursday, August 06, 2009

..::BAKAL MENANTU::..

Sambil merenung bakal mak mertua



mari kita buli bakal mak mertua ni



Dah penat membuli. Sila tidur. Sambil membayangkan wajah bakal isteri



Oh! Ya ini gambar bakal menantu saya.
Bukan gambar bakal menantu mak saya.

10 comments:

Pnut said...

ehhh tolong sikit ye...
itu menantu saya...
sekurang-kurangnya saya sudah ada anak perempuan untuk dia pilih...

anda perlu mempunyai produk sendiri untuk membolehkan dia jadi menantu anda,

kot produk anda kaum sejenis anak comel bermulu mata unta itu, saya yakin so comel itu lelaki tulen...

sekali lagi saya tegaskan..dia menantu saya...

Mya said...

tidur berposing..

cik puan daun said...

berebut la korang.. ahahahaha

tasikmerah said...

alah alah comeinya iqbal!

kak pnut, nida. tak pa jgn berebut. iqbal ada 4 tempat kosong yg bulih di isi. hehehe...



.

WaHiDa said...

Kak Nida,

Akak free tak Sabtu nih. Ada perjumpaan PA2 dgn CEUPACS kat MOF, nak fight pasal pengupgreddan jawatan PA di sana.

madulebah said...

ACIK PNUT :
InsyaAllah saya akan berusaha menghasilkan produk bermutu tinggi.

MYA :
Itu la pasal. Comelll occay

DAUN :
I tau u amat merestui perhubungan mereka

TASIK :
ha ha ha.. nanti bukan anak menantu yang bercakaran dan berkeji-kejian, sebaliknya mak mertua segala

WAHIDA :
Oh. Sabtu ni akak tak free. Tapi do email me pasal details meeting tu boleh?

ayobkelubi said...

Apa yang penting?

Latihannnnnnnnn dulu!.

NidaBee!,nidabee!, dia datang dengan kesungguhan.

Bila berkata, konpom jadi menantu.

yeaaaaahhhh, nidabee!.

Anonymous said...

comel amat la lelaki ini!
cam nak gigit2 pipi dia
gaduh la hangpa dua
mentang2 la sorang dh ada anak dara
sorang lagi -insyaAllah akan ada

cek tgk jelah anak mami daun ni
huhu

hana

Anuar Manshor said...

Sejak akhir-akhir ini, asyik cerita nikah, kahwin, mentua, cincin, pelamin sahaja ya. Tapi yang ini, terus ANAK!

madulebah said...

AYOB :
Ha ha ha.. keji lah tu

HANA :
Lagi geram bila Wafiq tu pegang cari akak dan gigit-gigit, isap-isap.. mungkin sebab akak ni berdarah manis?? hik hik hik

ANUAR :
Ini bukan sudah terang lagi bersuluh, kan?