Tuesday, May 12, 2009

..::BUKAN SATU::..

+ Haritu bosan-bosan I buat kuiz dalam Facebook. Pasal berapa nilai wang hantaran anda. Katanya hantaran I RM12k

- Wow!! RM12k banyak ok..

+ Itu standard la zaman sekarang. Tapi yang I nak share is description pasal I dari kuiz tu. Katanya "Anda seorang wanita yang menawan tetapi anda tidak menyedari hakikat ini. Anda tidak sedar bahawa diri anda mempunyai satu kelebihan yang anda sendiri tidak perasan tetapi bakal suami anda nampak semua itu. Anda akan bahagia di samping suami anda nanti kerana dia menyayangi anda sepenuh hatinya." Boleh percaya kah?

- I rasa tak boleh percaya kot sebab kat situ katanya "mempunyai satu kelebihan". Tapi I rasa U ada banyak kelebihan kan..

+ Entah. Mana la I tahu. Kata tak sedar.

- Tapi I sedar...

+ *Speechless*

10 comments:

asuHara sU said...

teng! teng! teng!

Cik Jah said...

I pun rasa mcm tak sedar tiba2....:P

paiseh said...

hah!! chuak la tuh.
hahahahaa...!!

madulebah said...

ASUHARA :Bunyi apakah itu?

CIK JAH :U pengsan ke?

PAISEH :Eh kenapa pula nak cuak?

aku said...

uffff.. 12K?
tapi kira standard la sekarang ni kan?

Mya said...

menariknya kuiz ni. nnt sy mahu cuba pulak lah!

Amy Z! said...

hikhik. tersiput2 la eh.. hikhik

madulebah said...

AKU :Tu kira ikut pasaran semasa lah. Ahaks

MYA :Cuba lah!! Memang fun. Tapi kadang-kadang ada soalan yang terhapa sikit.

AMYZ :Terkucing kot

tasikmerah said...

ni sembang org sedang bercinta ke bukan nih...?



.

madulebah said...

TASIK :Ni sembang orang materialistik tapi tak sedar sifat tu..