Friday, September 12, 2008

..::PUZZLE::..

Aku suka main puzzle.

Tapi. Aku tak suka orang yang bermain 'puzzle' dengan aku.

9 comments:

applephye said...

salam. im the silent readers of your blog (la ni tak silent dah la) :) suka la tulisan2 kat sini..

tasikmerah said...

main dam ular sajalah nida. kau patuk dia. dia patuk kau. ha ha.

madulebah said...

APPLE:
Salam.. TQ banyak-banyak. Saya dah buat kunjungan balas ;)

TASIK :
Wow!! Itu ganas. Silap-silap kena belit aku.

Ha ha ha

Iwan said...

hai.. saya pun silent reader utk blog akak nida nih.. (dan juga silent killer)..

haha

cik.sepi said...

Apa kata ajak dia main Sudoku pulak?

Selamat menikmati ramadhan, ya ukhti..

dugongsenyum said...

Ada satu ketika aku 'gila' puzzle, habis beratus ringgit beli puzzle. Banyak2 puzzle aku suka puzzle besi.

kel@mbu said...

aku tak suka dimainkan puzzle.. eheh..

asuhara said...

tanyalah dia mana nak tekan button 'hint' supaya kau senang selesaikan apa yg di'puzzle'kan

madulebah said...

IWAN :
I pun silent reader blog u jugak..

SEPI :
Sudoku nak main kena cari manual dulu.

BASRI :
Puzzle besi?? Tak tau pun

KELAMBU :
Ha ha ha

ASUHARA :
Ha ha ha.. Nanti la aku tanya