Sunday, July 20, 2008

..::SAYA::..

- Awak, bilik yang direquest full la, macam mana ek?

+ Tak apa lah. Progam batal.

~~~~~~~~~~

Asalnya, bilik yang ditempah adalah hadiah untuk diri sendiri. Tapi bila bilik di hotel yang dikehendaki semua penuh, saya tukar rancangan. Tak perlu belanja besar. Cuma sedikit tenaga.

Maka, saya keluarkan set cadar yang belum pernah digunakan dan hias katil saya seperti suasana bilik hotel.



Dan beradulah saya dengan aman damai tanpa sebarang gangguan.

8 comments:

Po said...

dik,

bilik hotel kan...

dia ada air-cond.

Dia tak pakai bukak tingkap dan angin masuk kebush kebush.

madulebah said...

PO :
Encik Abang,

Ini hotel bajet. Ha ha ha

Lagipun saya tak perlukan air-cond atau kipas sekalipun.

tasikmerah said...

lawanya cadar kamu ....

ya... mmg mcm hotel.

pssttt... rupanya kamu yg booking hotel tu ye... :)

Ron97 said...

kalau kat hotel..
dia tak letak botol air mineral 1.5 liter
dia letak 500ml jer
hahaha

madulebah said...

TASIK :
Perancangan awal, lambat lagi nak guna cadar tu..

ha ha ha..

RON97 :
Ha ha..

Iya lah.. Kalau hotel dia tak letak Quran kat side table..

Dia letak Bible..

Kan?

Amy Z! said...

macam katil pengantin pun ada jugak, yang tiada hiasan-hiasan la tapi~

hikhik. :-)

sinaganaga said...

Macam katil kelamin. Tapi, yang baringnya seorang. He he.

Hey! Kak Dalilah nak kenalkan kau dengan kawan masa kat UIA dia; baya2 kami (tetapi muka baya2 kau). Bujanggggggggggg! Pakai seluar tempahhhhhhhhhhh! HA HA.

madulebah said...

AMYZ :
Ha ha ha..

NAGA :
Bukan macam, memang iya pun.

Uwop uwop.. itu la yang kau orang bualkan kat tepi katil Kak Dalilah sampai jam 8.30 tu?

Tapi kau ni cakap aja nak kenalkan. Dengan Noordin lah, orang itu ini, tapi tak ada pun.

ha ha ha