Monday, July 21, 2008

..::MUNGKIN KERANA KAMU::..

Pagi tadi. Aku terima ini.



Secara jujur. Sejak aku 'menderhaka' pada Disember 2006, aku tak pernah terfikir untuk dapat anugerah ini. Lagi.

Cuma. Mungkin sudah rezeki aku. Alhamdulillah.

Selain daripada itu, aku rasa ada juga kaitan dengan salinan dua keratan akhbar yang aku lampirkan bersama Laporan Nilaian Prestasi yang lepas.



Terima kasih semua. InsyaAllah, MASKARA X nanti aku open table.

Ha ha ha

18 comments:

KiMi said...

uik????? bila nk pi tomyam Fauzi?

KAKTINY said...

TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH..

dan terima kasih kepada anda anda anda semua yang aktifkan 'ukhwah' sesama blogger... SETINGGI-TINGGI UCAPAN TAHNIAH...

(Baru mula mengenali apa itu MASKARA, Sindiket Soljah, Geng Jurnal.. dsbgnya...)

Mya said...

tahniah. anda memang layak. MASKARA X, sy tidak dpt hadir. jd, marilah kita open table di BORA OMBAK bila tiba masa dan ketika.. teruskan kecemerlangan anda..

tasikmerah said...

tahniah nida.

kecemerlangan perlu dibayar dgn belanja kawan2. he he.

err... jiwa ko bergelodak ke hah?

:p

madulebah said...

KIMI :
InsyaAllah kami buat kenduri ujung minggu ni. Sekali dengan tahlil untuk Arwah Ayah.

Mai la.

KAK TINY :
Terima kasih..

Yang paling penting kita ikhlas dalam menjalinkan ukwah.. InsyaAllah berpanjangan

MYA :
Terima kasih.

La hangpa p mana? Kami baru ja plan mau ajak sekitar haribulan itu.

Po said...

Tahniah untuk kali ke berapa ntah..

Open table masa Maskara X utk orang-orang di Kuala Lumpur.

Untuk orang-orang di Timur?
T-shirt free?

madulebah said...

TASIK :
Aku kan caterer MASKARA..

ha ha ha

PO :
Terima kasih untuk kali ke dua.

Orang Timur dah kaya. Ada royalti minyak. Ada Merc.

Tak kan T-shirt Rm20++ pun nak percuma?

AnakTAKDerhaka said...

wow.. APC kali yg ke berapa ni?..

mantap!

:)

pastikan sy hadir di maskara x tersebut.. hehehe

angel_baik

kemat said...

tahniah...kekalkan kecemerlangan dalam menambat keyakinan orang awam terhadap jentera Kerajaan

Amy Z! said...

Babe.. Tahniahhh!! You deserve it!!!

kayusakti said...

tahniah kakak nida.

bila nak blanje adik nett?
at least tiket ke maskara x?
hik hik hik

madulebah said...

ANGEL :
Mai la MASKARA. Sekali-sekala.

KEMAT :
Jentera Kerajaan?

Wow! Macam bunyi YB berkempen pulak.

AMYZ :
Thanks babe!!

Ada orang kata (orang kata), aku tak patut dapat. Lagi.

NETT :
Adik Nett belum pulangkan kakak Nida punya bekas 4 segi warna hijau kan??

Wujud lagi kah benda tu?

sinaganaga said...

Open table kat Tupai-tupai le, beb!

pa'e said...

lagi??
hmm...congrats! *wink*

madulebah said...

NAGA :
Kedai bucu-lah

ahaks

FAIZAH :
he he.. Thanks..

cempakabiru said...

kak nida. TAHNIAH!

madulebah said...

CEM :
Terima kasih!!

sahalfikri said...

tahniah ek dpt jd org cemerlang :)