Monday, September 28, 2009

..::PERMULAAN BARU::..

Selamat hari ulangtahun kelahiran kepada diri sendiri. Bukan hari ini. Tapi semalam. Selamat datang angka 30.

Terima kasih kepada kawan-kawan yang menitipkan ucapan dan doa. Sama ada di laman Facebook atau melalui pesanan ringkas.

Terima kasih untuk U kerana memilih I sebagai pelengkap hidup.



Hadiah U beri sangat I hargai. Namun, kasih sayang yang dicurahkan adalah tidak ternilai harganya.

Semoga doa kalian sentiasa mengiringi perjalanan hidup saya. InsyaAllah.

17 comments:

asuHara sU said...

tanjobi omedetou!(selamat Hari Lahir!)

mya said...

selamat hari lahir sahabatku...

semoga kamu sentiasa ceria dan tenang dan gembira dan terus berbahagia! :)

cik puan daun said...

I pun glad I jadi kawan U

ron97 said...

pasal apa, ucapan hang ngan salina sama ja.. hahaha

Anonymous said...

hadiah seluar jeans levi's?

huh?

dasattt

madulebah said...

ASUHARA :
TQ!! Bila nak jumpa awak ntah.

MYA :
Awak pun sama. Semoga terus berbahagia dan sabar menghadapi dugaan hidup.

DAUN :
hik hik hik.. Sebab U kawan I lah maka I dapat kecap kebahagiaan sekarang ni

RON97 :
Sama tapi tak serupa

PO :
Mujur tak letak atas dulang. Kira OK lah tu.

Kehelan said...

Kak Nida,

Selamat Hari Lahir!

haida_s_h said...

happy birthday kak nida :)

MushroomCute said...

Happy Belated Besday Da,
Semoga Sentiasa Happy dan Dilimpahi Rahmat-Nya....

madulebah said...

KEHELAN / HAIDA :
TQ dik

MUSH :
Aku rindu lah kawan-kawan lama..

puanstoberi said...

selamat hari lahir gak utk kakmadu lebah..huhu..cikmadu tua 2bln stgh dari sy..bley panggil akak la kan. huhu..anyway, sy doakan moga apa diimpikan akan jd kenyataan dan beli lah batik buatan mesia bebyk. Hikhikhik :)

Anonymous said...

kak
hepi sebeday
smoga bahagia selamanya

~hana~

tasikmerah said...

hepi hefday nidaaaaaaaaaa....

mana gambor tunang nih....? hiks.

pisey itu aku said...

selamat 30th hari jadi!!

=)
semoga hidup lebih bermakna.

angel_baik said...

salam akak, selamat hari lahir.. semoga panjang umur dan terus berbahagia selamanya... :)

selamat hari raya, maaf zahir dan batin.

jemput jenguk blogshop sy ek, sebarang cadangan dan pandangan sgt dialu2kan.. :)

http://click-buy-go.blogspot.com

MushroomCute said...

Aku pun rindu kita mcam dulu2... Uisk...sebaklah pulak..

madulebah said...

PUANSTOBERI :
Ahaha.. panggei lah ape pun.. tak kisah.. tapi nak beli batik banyak-banyak tu kena fikir balik lah

HANA :
Thanks.. Doakan akak ye.. email alamat boleh tak?

TASIK :
Tunang?? Apa tu?

PISEY :
Terima kasih dik..

ANGEL_BAIK :
Waaahhh sudah jadi business woman ni.

Terima kasih atas doa dan ucapan..

MUSH :
Semua sudah ikut haluan masing-masing