Wednesday, December 03, 2008

..::HATI YANG TELAH DIKISAR JADI MILKSHAKE::..

Apa yang kamu jangkakan?

-----------

Saya terpandang sekali imbas satu kad jemputan di papan kenyataan.

Eh!!?? Kenapa dia tak jemput saya pun. Personally.

-----------

Selepas kamu 'tolak' dia. Kamu harap dia mahu jemput kamu ke majlis perkahwinannya?

Apa yang kamu jangkakan?

14 comments:

MAMA ESHAELYN said...

tak patutt tak patut..smbil geleng2 pala...hmm tp milkshake tu sedap apa...

asuHara sU said...

ha ha..
ada sorg x-bf saya jemput menggunakan segala mcm cara penyampaian yg ada: kad, e-mail, pesan pd teman2 dan lastly malam sblm majlisnya dia telefon saya menjemput! kalau kamu, kamu pergi/tidak?

madulebah said...

PJAH :
Apa yang tak patut?

Aku tak patut tolak dia dulu ka
atau mamat tu tak patut sebab tak jemput dia?

ha ha ha

ASUHARA :
Ha ha ha..

Saya tertunggu-tunggu juga bila ex saya nak jemput ke majlis dia. Tapi belum ada pun. Sesuatu di situ.

Tapi kalau ex saya jemput, saya akan pergi. Lagipun saya rapat dengan family dia.

Kehelan said...

ehehe... sy pun tak pi kenduri dia... dia pun jemput melalui ibu sy... mujur lg mmg ada hal pada hari langsung...

situasi yg terbalik plak... dia reject kita, pastu jemput pi kenduri dia... pun tak pi jugak...

:)

sufanasrin said...

x penah ada dalam situasi mcm tu..

tasikmerah said...

apa main tolak-tolak ni woi...!

he he.


.

madulebah said...

KEHELAN :
He he he..

Akak rasa kalau hubungan dengan ex masih baik dan tak ada dendam, semua tu tak jadi hal.

Ntah.

ARIN :
Alhamdulillah.. Minta dijauhkan la hendaknya. Sebab kadang-kadang ia menyesakkan

TASIK :
Sebab tak boleh campur dan bahagi, jadi kena lah tolak.

he he he

cik puan daun said...

what do you expect??

Amy Z! said...

Hahaha. aku baru nak type apa yang daun type tu. hahaha.

madulebah said...

DAUN / AMYZ :
Ha ha ha

Korang memang!!!

Marliza Radzi. said...

wah mendalam tu.

tadi minum banana milkshake (tiba-tiba nak beritahu)

paiseh said...

aku pon penah tolak org. tapi walimatul urus tetap dapat..
baik x ex aku? ngee..!!

madulebah said...

AM :
Wah!! Sedapnya!!

PAISEH :
Aku masih boleh lunch dan pergi shopping dengan ex aku. Orang lain ada macam tu? Ha ha ha

Anyway, semalam lewat petang aku dah terima kad jemputan daripada orang tu..

paiseh said...

huh.. see.. masin kibod aku..
hahahahaha..!!