Wednesday, October 29, 2008

..::ITU NAMANYA SENAMAN::..

Semalam. Saya tertinggal handphone di dalam kereta.

Kemudian. Saya turun untuk ambil.

Sampai di bawah. Baru sedar saya tak bawa kunci kereta.

Jadi. Saya perlu naik, turun dan kemudian naik semula.

Baru urusan selesai.

Haih..

7 comments:

gunx said...

buat apa badan langsing ttp Alzheimer. he he

cik puan daun said...

aku baca pon rasa penat beb.. ahaha

tasikmerah said...

tak pe kamu tak mengandung.

he he.

Amy Z! said...

kat rumah ke opis?

takpe. naik lif kan? tak turun-naik tangga kan?

haha.

madulebah said...

GUNX :
Ha ha hampeh la komen kau ni

DAUN :
Aku rasa nak marah je time tu. Tapi nak marahkan siapa pulak ek.

TASIK :
Aku mengandungi.. ahaks

AMYZ :
Rumah ke, opis ke sama saja - tinggi menyapu awan.

A'ah mujur ada lif. Tangga kalau, pengsan aku.

Marliza Radzi. said...

adoilah letehnya!

madulebah said...

AM :
Ha ha ha..

Tapi just enjoy keadaan itu. Jadi, tak la kira rasa stress.