Tuesday, September 06, 2011

..::BLOG TU APE YE?::..

He he he.. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin. Masih belum terlewat rasanya untuk saya mengucapkannya.

Sebab ramai (ramai ke? ha ha) yang bising suruh saya kemaskini blog, hari ni saya rasa terpanggil untuk kemaskini, sapu sawang segala demi menghargai peminat blog ni. Bila orang tanya atau suruh update blog, saya mesti tanya blog tu ape ye, dalam usaha menafikan kewujudannya. He he he. Tapi sebenarnya saya rindu dengan dunia blogging ni.

Asalnya haritu nak update cerita Ramadhan, tapi dah raya ni saya tinggalkan je lah cerita tu. Tak ada yang menarik sangat pun melainkan cabaran berbuka dan bersahur dengan anak kecil. Tengok lah kalau rajin saya cerita lah nanti.

Sekarang kita tengok gambar raya dulu.


Sebahagian daripada keluarga besar saya yang ada di pagi raya. Yang lain datang dekat-dekat tengahari.



Keluarga kecil saya



Salam dengan mak dan dapat 'duit raya'.. he he he


Ok. Itu je dulu. Nanti saya update lagi. Gambar tak banyak pun sebab kelam kabut nak pergi beraya sebelum budak-budak datang. He he he. Lagipun dengan beg tangan yang bergerak aktif, nak pegang camera pun payah.

Sekali lagi, maaf zahir dan batin

1 comments:

roserose said...

biarlah sy peminat pertama yang komen.