Friday, September 30, 2011

..::KE SEBERANG KITA::..

Ni cerita lama. Kejadian 27 - 29 Julai 2011 yang lepas. Just before puasa. Saya dan Muhammad terbang ke seberang tambak. Kebetulan suami ada kerja di sana.

Keluar rumah awal pagi naik teksi. Tapi saya dan Muhammad turun dulu di LCCT sebab naik Airasia. Suami pula terus ke KLIA. Macam-macam perasaan ada sebab ni pertama kali saya naik Airasia dan kebetulan pula pertama kali saya akan travel sendirian dengan bayi. Pengalaman travel dengan baby saya cerita kemudian.Sengaja ambil flight yang masa ketibaan tak jauh beza dengan suami. Jumpa di Changi Airport dan pergi makan dulu. Lepas tu baru check in hotel sebab suami kena pergi kerja pula.


..::budak yang seronok dapat jumpa ayah::.


Kami tinggal di Four Seasons Hotel. Hotel yang sangat cantik dan mempunyai kakitangan yang sangat mesra serta perkhidmatan yang bagus. Daripada kakitangan di kaunter sehingga ke bell boy, memang bagus.


..::ruang bilik::....::bilik air yang ada karpet depan sinki, tapi lupa nak ambil gambar::.


Lepas solat suami pergi kerja. Saya ambil peluang berehat saja. Kebetulan Muhammad pun dah pengsan.Malam ada janji temu dengan kawan blogger yang dah bertahun tak jumpa. Jadi, entry lain ya. ;)

1 comments:

Mya said...

bantal keliling!