Friday, March 19, 2010

..::UNTUK DIJUAL::..

Para pembaca sekalian. Saya pernah tulis dulu tentang kasut-kasut yang saya nak jual. Di sini ada 2 pasang kasut lagi yang masih ada. Yang lain sudah selamat dibeli orang melalui laman mudah.

Kasut memang berkeadaan baik. Boleh bilang berapa kali saja saya gunakan. Dah ada banyak kasut nak diulang pakai kan. Jadi harus semua macam menunggu giliran saja.

Kasut tumit tinggi jenama Vincci saiz 3 - RM40.00


Kasut ni saya beli sebelum raya tempohari. Tapi masa raya tak pakai pun heels sebab hujan. Gila apa lecak-lecak nak pakai tumit tinggi. Jadi pakai saja selipar.

Kasut tumit tinggi jenama PrimaVera saiz 4 - RM35.00


Jangan terkejut kenapa tiba-tiba kasut Primavera lebih murah daripada Vincci. Ini kerana usia kasut Primavera ini lebih tua. Tapi ia juga jarang dipakai. Dan kasut ni saya tinggal di pejabat. Pakai bila ada acara tertentu seperti Anugerah Khidmat Cemerlang.

Ini seksyen lain.

Brand new original Yonex 3/4 short L size - RM54.00


Seluar pendek ni sangat selesa. Menggunakan bahan 'tru breeze' dan berada dalam kategori 'cool comfort'. Mahu dijual kerana tuan empunya sekarang bersaiz XL. Kalau dah kata brand new tentulah masih belum digunakan.

Semua harga adalah termasuk kos pengeposan. Sesiapa yang berminat boleh tinggalkan komen di sini atau hantarkan email kepada saya.

Segala kerjasama dan sokongan pihak tuan/puan amat dihargai dan didahului dengan ucapan berbanyak terima kasih.

8 comments:

Kak Yong said...

Salam..

Nida, utk 2-2 kasut tu...confirm nak amik yeh...xpayah la jual kat org lain dah...heheheheheh

madulebah said...

GEE :
Ceh ko ni!! Tak guna lah aku published gitu gaya.

Kak Yong said...

Dah ko suh tgglkan komen...hahahahaah...

Schalfyzcha said...

Baru je nak amik kasut yang kedua. Design cantik n kemas. =p

ili syazwani said...

keciknya kaki!

madulebah said...

SCHA :
Alahai.. Tu lah org pertama tuh ketamakan sikit.. hahaha

ILI :
Belum tengok kasut sukan lagik. Budak punya saiz 2 1/2 tau ahaks

Kak Yong said...

Amboi...dok ngata G plak dia....bukan tamak la...dah alang2 ada...belasah je la..hahhahahahaha

cikgusitiropidah.com said...

slm,kedua-dua kasut di atas sudah dijual ke? kalau belum,email pada saya cikgusitiropidah@gmail.com untuk runding harga,terima kasih