Tuesday, April 17, 2007

..::MARAH::..

Hari ni banyak perkara yang membuatkan aku tak dapat nak mengawal kemarahan

Marah dengan keadaan sekeliling
Marah dengan karenah birokrasi yang melampau
Marah dengan syarikat penerbangan yang baru nak hidup tapi tidak menyediakan perkhidmatan yang boleh membantu untuk menaikkan imejnya

Marah dengan macam-macam perkara
Sehingga tahap aku menangis pada diri sendiri

Maaf kepada teman-teman yang terkena tempiasnya

2 comments:

cik daun said...

Kitorang faham ko tgh dalam mood swing mcm ala2 jongkang-jongket..

Sorry kalau jadi penambah perisa utk ko lagi marah-marah.. :(

amyz! said...

Takpe la Nida, kami sangat memahami. Hikhik.
Sorry gak kalau buat perangai keji. aku nak hiburkan hati kawan-kawan aku saja. maaf yach!