Thursday, July 08, 2010

..::APA KATA LELAKI::..

Bila kita tanya atau minta izin sesuatu dan jawapan yang diberi hanya "entah.. suka hati lah"

Jadi, apa maksud mereka yang sebenarnya?

5 comments:

Tok Rimau said...

Lelaki tak misteri. Sukahati = kami tak ada opinion tentang benda ini.

nizamsani said...

buat atau tidak jangan libatkan kami.

Blue Roses said...

sabar nida.... husband aku pun selalu sgt jwp cenggitu...erk....

Yoa Ngadenin said...

diorg xnk btanggungjawab kalo ada pape x best yg akan jadik atas keputusan tuh. so kite om pompuan lerr yg kene menjawab blk kang.. huhuuuu

Rin said...

kak nida, sy rasa komen yg ke-4 di atas ni paling relevan.. =)