Thursday, November 19, 2009

..::MINGGU-MINGGU TERAKHIR BERGELAR CIK : UNDANGAN::..

Harap bersabar ya. Saya sedang menguruskannya. Saya tahu semualah macam tak sabar nak tengok saya jadi pengantin. Kan?

Longgokan kad.
Motif tunjuk sampul alamat Ajid? Ha ha ha.




Sebahagian nama yang ada dalam senarai jemputan.
Oh, kebanyakan kawan saya semua sudah berkeluarga.




Selepas dibuat pengkelasan.




Dan. Hari ini fasa pertama pengedaran kad secara besar-besaran bermula.

Kepada kawan/kenalan saya yang membaca blog ini secara senyap, sedar bahawa saya tiada langsung cara untuk menghubungi anda, atau berkemungkinan saya akan terlepas pandang nama anda, sila emailkan alamat anda ke madulebahATgmailDOTcom. Sebarang pertanyaan juga boleh diajukan TERUS KEPADA SAYA di alamat email berkenaan.

Sehingga itu, maaf saya pohon daripada semua.

9 comments:

fazila79 said...

hehe ayat kat bawah tu dah macam format surat rasmi da........

Kehelan said...

kak, tahniah kak! tumpang gembira utk akak! :)

moga berbahagia hingga ke hujung nyawa..

asuHara su said...

ok, maknanya saya sebahagian golongan terpencil la yek sebab kebanyakan dah berkeluarga, eh mana nama saya?

madulebah said...

FAZILA :
Dah aku hari-hari buat surat rasmi

KEHELAN :
TQ Dik. Jemput datang lah

ASUHARA :
Nama yang saya tunjuk tu sebahagian je. Tu ex kawan sekolah masa form 1 - 3. Haaiiihh kalau semua org nak tengok mana nama dia jenuh la saya nak snap satu2..

Amy Z! said...

Pelan-pelan. Ada masa lagi.. ;-)

Mya said...

memang saya tak sabar! tunggu awak jadi pengantin.. :)

alladiin said...

Jgn lupa yg org seremban romantik tau..

seri said...

Tahniah.... jika ada masa akan singgah blog anda... Mudahan berbahagia ke akhir hayat..... Salam Maya..

nizamsani said...

wow.dah keluar kad.