Tuesday, November 17, 2009

..::MINGGU-MINGGU TERAKHIR BERGELAR CIK : SESAK NAFAS::..

Nanti-nantilah saya kemas kini blog.

Ada banyak perkara mahu saya selesaikan. Mahu jahit manik pada baju polos saya. Dalam masa yang sama mula mengedarkan kad jemputan. Semak senarai takut ada yang terlepas pandang. Sambil tu fikir-fikir juga pasal hiasan hantaran. Bunga telur. Bunga tangan. Alas dulang. Jurusolek. Nikah.

Tiba-tiba rasa sesak nafas.

6 comments:

Nina Ini Milik Din said...

kak ni email saya...nina_230928@yahoo.com..
nak g akak kawen

alladiin said...

utk hilangkan nervous, sambil jahit manik tu, zikir2 lah sikit... walaupun awk sibuk dgn persiapan skrg, kesihatan perlu di jaga gak.. Waktu hari besar, awk perlu sihat..

kroll said...

Salam ...Kalau nak edar kad jemputan tu ingat2lah org kat sini 1 x. erk ...

puanstoberi said...

tkpe cikmadu..nati da abis majlis tu suma boleh la menarik nafas lega. Hehe..anyway, kita doakan majlis awak berjalan lancar..dan senyum je spjg ari bergelar pengantin.. :))

cik puan daun said...

u ni saje je nak sesak-sesak napas.. over la u.. ahahaha

Mya said...

saya pun tengah sesak nafas ni! aduhhh...