Thursday, May 03, 2007

Semalam dapat sms daripada seorang teman
Minta alamat
mahu hantar kad katanya..

Waaah.. tentu mahu hantar kad yang ada wangi-wangian
Tak kan nak hantar kad ucapan Secretaries Week pada aku kot
ahaks

Katanya ada sebab kenapa majlis diadakan tergesa-gesa
dalam masa terdekat
oohh.. tidak mengapa
Jodohnya sudah tiba
Walaupun jauh menyeberang sempadan negeri

Tahniah dahulu daripada aku
Ada rezeki
Tiada apa aral
InsyaAllah aku menyusul di majlis nanti



* Daun, Sal, Amyz & Nett : tidak rasa mahu terjun lombong sama-sama kah?

11 comments:

amyz! said...

Nida, kena ajar Daun berenang dulu. Barulah tak lemas. Hahaha.

Bukan setakat terjun lombong Nida, rasa macam mahu lenyap dari muka bumi ni je. Hahaha.

salina said...

boleh, boleh..buat apa pun kena kerjasama. termasuk terjun lombong. aku on jer..aku dh buat water confidence tauu.. :p

nett said...

aku tidak mahu terjun ke lombong.

kerana aku mahu terbang ke udara. ada banyak burung yang mahu aku tangkap.


ihikss...

madulebah said...

AMYZ! :ahaks.. kalau dah pandai berenang, baik kita terjun pool je, buat apa terjun lombong

SALINA :ha ha ha.. ya ya.. aku pun dah banyak kali buat water confidence

NETT : Aku tahu kamu memang sentiasa ingin terbang.. mahu menggapai awan yang terbang juga kan?

salina said...

nett..tangkap burung ajak aku...kakakka :p

cik daun said...

woiiii.. aku tak ada kutuk2 aku tak pandai berenang.. (memang pon)...

Cari lombong yang cetek leh tak?? Takut aku rasa tak jejak tanah..

Syida said...

weh korang.. sampai hati tak ajak aku terjon lombong bersama.. kecik hati tau.. Sila pujuk ya! hehe

madulebah said...

SALINA : Tiba-tiba aku terasa ada unsur2 lain di dalam ayat itu.. ahaks.. *Astaghfirullah..*

DAUN : hahaha.. nanti aku ajar ko berenang dalam pool yang ko boleh jejak dasarnya

SYIDA : laaa aku ingat ko nak terbang ngan Nett tuh pasal aku x ajak ko.. Jangan la mrajuksss.. nanti aku buat invitation lain tawwww..

amyz! said...

pool kat rumah nida tu kan, boleh jejak tanah. di jamin tidak tenggelam.

Nida, tengok macam dalam, sekali jejak tanah. wahahaha. keji la sangat!

Imie said...

ermm.... dan aku juga mendapat kad wangi dari seorang teman. aku anggarkan kita mendapat kad dari pengirim yang sama. lalala...

madulebah said...

IMIE : la la la.. tidak syak lagi..

Tapi aku dapat jemputan keluarga perempuan je.. aku ingat nak dapat jemputan dua-dua pihak, boleh juga aku fikir-fikirkan samada nak pergi atau tak