Monday, May 14, 2007

Middle age crisis?

Tiba-tiba
aku rasa mahu pindah rumah
dan
tinggal sendirian..

Jadi
hujung-hujung minggu
bolehlah aku anjurkan
party untuk 'gadis-gadis kesepian'
ahaks



*Lagi kisah middle age crisis di sini dan sini

9 comments:

nett said...

kalo pindah nanti, jangan lupa buat house warming... :-)

amyz! said...

buat slumber party sekali la~ best wooo. ahaks!

cik daun said...

ahahaa.. sumer gara-gara middle age crisis..

dah tuaa..

aku kena bawak sleeping bag sendiri.. bukan senang nak tido umah orang bila umur dah senja gini.. ahahaha

amyz! said...

jgn lupa jemput aku tau!!

madulebah said...

NETT : owh itu sudah semestinya.. kita buat party buih.. ahaha

AMYZ : Kalau ko nak datang, tak boleh bawak teman yang rambut panjang mengurai itu yach..

DAUN : Aku kena sediakan bantal dan 'toto'/'narita' secukupnya.. mahu jadi motel taraf 5 bintang kan.. servis mesti kellass

amyz! said...

Nida : tak kan aku nak bawak dia. dia akan spoilkan girl nite kita nanti. hahaha.

nanie2428 said...

Aku nak join jugak boleh? Kiranya aku ni pun dah masuk kategori 'kesepian'. BF aku akan kahwin sabtu ni (26/05/2007) dan aku baru tahu minggu lepas (17/06/2007) itu dia terpaksa bagitau lepas aku asyik2 ajak dia kahwin.

Sedihnyaaaaa...ingat dia dah x ada apa2 dengan 1st love dia dan ajak aku kahwin. Rupanya, baaaaaiiikkkk punya rancangan yg telah dirancang sejak tahun lepas. Nak buat apa dengan lelaki yang macam ni?

Huhuhuhuhu...

madulebah said...

NANIE : eerrrkk sadisnya.. ok.. ok.. ko diterima masuk dalam kelab gadis kesepian..

(aku pula syak ex aku tuh berhaluan songsang)

Chavi said...

You write very well.