Thursday, November 24, 2011

..::SUBWAY::..

Ini cerita hari Jumaat minggu lepas. Plan asal mau lunch dengan Maya, tapi tak jadi sebab Maya kena ganti PA dekat pejabat Gabenor kot kalau tak salah. Lalu buat rancangan sendiri.

Pergi The Weld dengan Fatin & Effa. Budak 2 orang tu teringin nak makan Subway dan kebetulan, sebelum tu masa dalam tandas saya pun ada terfikir nak makan Subway. Jadi, ke Subwaylah kita. Moh tengok gambar.









Entry diakhiri dengan gambar 3 orang bersama 6 biji burger Subway. he he he

4 comments:

Fara said...

Dah lama tak makan Subway! Tapi Subway kat atas tu...berderet? Hiks~

Amy Z! said...

Lebih healthy dari mkn kfc atau mcD. ;-)

Nida Shaari said...

FARA: Saya pun dah lama tak makan. Sekali makan hambik 2 biji terus.. kiki..

AMYZ: Kan.. go healthy (fast) food.. hiks..

Mya said...

sorry tak dpt lunch sama last week.
tapi kan.. hari ni pun tak dapat jugak lah..
postpone lagi lah kita huhu..