Monday, September 27, 2010

..::ULANGTAHUN::..

Hari ni ialah ulangtahun kelahiran saya.

Saya berada di rumah kerana kurang sihat. Tak lah kurang macam mana, sebenarnya malam tadi saya diserang sakit kepala yang amat sangat, bercampur dengan sakit pinggang dan lenguh kaki menjadikan saya tak dapat tidur.

Dan sebenarnya, dengan kesakitan yang dialami saya terlupa pun hari ni ulangtahun kelahiran saya, kalau bukan kerana suami wish pagi tadi. Terima kasih suami mengorbankan masa tidur untuk saya.

Terima kasih kepada kawan-kawan yang memberi ucapan serta mendoakan saya melalui Facebook, sms dan menelefon sendiri. Naga, aku terharu tau.

Semoga kita beroleh kebahagiaan dan keberkatan dunia dan akhirat. InsyaAllah

5 comments:

nizamsani said...

selamat lahir.

MushroomCute@Mariea said...

Happy Besday Nida...Selamat Panjang Umur, dilimpahi rezeki yang melimpah ruah, sentiasa peroleh rahmatNya...

Semoga jadi Ibu dan Wife yang beshhhhh

ymn said...

happy besday 2u . enjoy ur life enjoy ur days.

Mya said...

happy 31st birthday sahabatku :)

asuharAsuE said...

tanjobi omedetouuuu (hp bday!)