Friday, May 07, 2010

..::MENCARI YUSUF::..

Siapa tahu di mana atau dari mana saya boleh jumpa ini?




Sebab selalunya dia cuma keluar pada bulan Ramadhan saja.

6 comments:

imanamani said...

hehe puan madu lebah..itu entry title sudah macam ala ala jejak kasihan.. cuba la cari cari di pasaraya.. ada rezeki..insyaAllah.. dapat nanti tu...

Kak Yong said...

kat area pasar mlm pun ada gak...

PUANSTOBERI said...

cuba carik kat booth2 yg jual titbit arab tu. tp tatau la kurma YT ni ada ke tak. Tak pun call je trus kilang dia yg kat Penang tu. huhu :P [gurau saja..jgn marah tau..]

click-buy-go said...

akak, dekat simpang empat nie ada kilang pemborong. kalau akak nak, nanti sy leh orderkan.

angel_baik

kaplabot said...

x salah ada kedai kurma kat bangsar. mmg jual kurma import2 la

tentangseseorang said...

check dekat area lrt klcc yang tempus ke ampang avenue tu. situ selalu ada. siap kurma yang belum kering pun ada. :)