Tuesday, June 26, 2012

..::INI BUKAN PERNIAGAAN INTERNET::..

Update secara pantas sementara Muhammad tak ada perasaan mahu mengadap komputer.

Di kesempatan yang ada ni saya mahu tanya kepada kawan-kawan dan pembaca blog ni, ada yang mahu pesan thai silk kah? Atau barang lain macam skaf atau bekas tisu. Sementelah saya akan balik bulan depan, insyaAllah, boleh diuruskan.

Saya letak sedikit gambar sebagai panduan ye.


..::pilihan warna dan corak thai silk. Beli 1 RM80, kalau beli 2 RM150.00 ;)::..


..::Ini warna peach yang saya beli sebagai sampel. 2 meter baju, 2 meter kain::..


..::warna ungu 'bolak-balik'. Alaaa yang ada tone warna tu::..


..::bekas tisu. RM10.00::..


..::Pashmina. Yang 2 tone tu memang cantik. Saya ada beli 1 tapi sebab dah packing jadi tak adalah gambar::..


..::Scarf pun lawa-lawa::..


..::Scarf warna gold dan terquoise. Scarf & Pashmina RM18.00 dan RM20.00::..

Kalau ada sesiapa yang berkenan, boleh tinggalkan komen atau email saya di madulebahATgmailDOTcom ye. Untuk batch pertama, tawaran dibuka sehingga pagi Sabtu :). Batch seterusnya masa balik raya dan yang terakhir insyaAllah hujung bulan 10. Cuma batch terakhir tu ruang agak terhad. Terima kasih banyak-banyak.


5 comments:

rozhan rahman said...

kak Nida,thai silk tu corak camtu jerka?mcm interested juga..sat nk siapkn budget.akn konfirm semula jd ker x beli dgn akak.tq
-shah

Nida Shaari said...

SHAH :
Corak ada macam-macam. Tapi ni corak yang baru lah. Kalau corak lama jenis petak-petak macam songket, macam kain yang jual kat Jalan TAR dulu-dulu tu

akubukanpilihan said...

kak nida,

perlu bayar deposit tak? camner nak bg dekat akak?

Nida Shaari said...

ABP:
email akak kat madulebahATgmailDOTcom ye.. akak bagi details account number kat situ.. awak bagitau jugak yang mana awak nak..

Nik Izyan said...

Assalamualaikum, kak Nida ye?

Saya nak pesan pashmina, dah email details semua dah. Silalah cek ^^